VIP klub

Vásároltál és elérted az 5000 pontot? 

Lépj be a Süel nagykövetek VIP csoportba!

Idén lesz 9 éves az a zárt csoportunk, amely valódi vásárlóink közössége.

Outfit ötletekkel, inspiráló kötött megoldásokkal és persze VIP kedvezményekkel, voucherekkel és egyéb extra infókkal van tele,

díjmentes rendezvényeinkről nem is beszélve.

Kövess minket!
Jótékonyság

Süel X Jótékonyság

Jótékonyság terén igyekszünk a Süel értékeit közvetíteni az emberek felé, mivel célunk egy befogadó, támogató közösséget létrehozni, és segíteni olyan szervezeteket, amelyeknek szintén ez a küldetésük.

HOPE kampány:

2022-ben az orosz-ukrán háború kitörése után 2 nappal, a menekültek megsegítésére kötött HOPE ujj bevételével, összesen több, mint 1 millió forinttal, a Budapest Bike Maffia tevékenységét támogattuk.

Műhelyvásár és jótékonyság:

2014-ban rendeztük meg először a Süel éves műhelyvásárát, amelyet azóta 9 sikeres vásár követett, minden évben november 25-én, a Nők elleni erőszak megszüntetésének világnapján. Először csak egy jótékonysági vásárnak indult, ahol outlet termékeket, prototípusokat, enyhén hibás kötöttségeket gyűjtöttünk össze és kedvező árakon jótékony célból értékesítettük. Első kedvezményezettünk a női jogokat védő PATENT egyesület volt.

Jótékonyság
Jótékonyság
20211103_suel_5226_r

Együttműködés a NANE Egyesülettel:

Ez a közreműködés immáron 9 éves és nagyon büszkék vagyunk rá. De hogyan is kezdődött?

Az első sikeres vásár után,  2014 év végén a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen (NANE) szervezetnek is írtam egy hosszadalmas levelet telis, tele ötletekkel, hogy hogyan szeretném segíteni az ő munkájukat, illetve a családon belüli erőszak női túlélőinek az ügyét a márkánkon keresztül. Az akkori vezetőjük kedvesen, de határozottan melegebb éghajlatra küldött, és finoman jelezte, hogy lenne még mit olvasnom a témában.

„Érti, hogy a jó szándék vezérel, de azért linkel nekem pár cikket, amit érdemes lenne elolvasnom.”

Az első cikk az úgynevezett „galmourizing” témakörét taglalta, amikor a bántalmazott nők sérüléseit mindenféle menő helyzetben fotózzák, filmezik stb. Minden olyan kampányt károsnak és destruktívnak ítált meg, ahol az áldozatok sérüléseivel bármilyen hatásvadász vizuális játszadozás zajlik. Szépen mindent elolvastam, újraterveztem az addigi összes ötletemet és személyes találkozót kértem a NANE vezetőjétől. Jó pont volt a számlámom, hogy akkor már egy sikeres Jótékonysági Műhelyvásár volt a hátam mögött.

Tóth Györgyi (NANE) végül elfogadta a meghívásomat és egy kellemes hangulatú brainstorming keretein belül végül megszületett

a „Színek a ruhádra valók kampány…”,

ami az éves jótékonysági műhelyvásárunk előfutára, és melynek főszereplői, vagyis a márkanagykövetek, családon belüli erőszak túlélői. A szlogen utal a múltbéli sérülésekre, illetve összakapcsolja színes márkánkkal, a Süel kötött világgal az eseményt, de a kreatívokon kizárólag a nők erejét hangsúlyozzuk.

Olyan program ez, ami teljesen integrált, illeszkedik a márka arculatához, értékeihez, kapcsolódik a ruhákhoz a színes fonalvilághoz és valóban segít a túlélőknek.

Win-Win

  • az segélyszervezetek adományt gyűjtenek
  • a vásárlók szuper árakon, jó ügy érdekében vásárolnak
  • az érintett nők erőt merítenek a kampányból, látják, hogy érdemes kiutat keresni, van megoldás
  • az újdonsült márkanagykövetek, családon belüli erőszak túlélői, erőt merítenek a fotózásból, érzik, hogy tettek valamit az ügy érdekében. Végre büszkék és önbizalommal telik. (Visszajelzéseik alapján sokszor ezután tekintik magukat teljesen “gyógyultnak”).

a márka társadalmi szerepvállalásának fő pillére, imázsépítő aktiváció és készlet tisztító program

https://kreativ.hu/cikk/iden-is-visszater-a-szinek-a-ruhadra-valok-kampany

https://nlc.hu/csalad/20211124/suel-online-jotekonysagi-muhelyvasar-2021/

https://marieclaire.hu/divat/2018/11/22/a-szinek-a-ruhadra-valok-nok-elleni-eroszakra-hivja-fel-a-figyelmet-a-suel/

https://asalon.hu/hu/events/a-szinek-a-ruhadra-valok-suel-jotekonysagi-vasar_1852

https://neszeszer.blog.hu/2016/11/15/suel_jotekonysagi_muhelyvasar_mert_a_szinek_a_ruhadra_valok