Rólunk

A színekben és anyagokban folyton megújuló márka csak egy dologban változatlan, az irány mindig ugyanaz

Az egyszerűbb néha több, de legyen egy pici “twist”, egy apró extra,
egy leheletnyi csavar…

KOLLEKCIÓK

A ’90-es évek elején, pontosabban 1992-ben…vagyis immáron 20 éve hozta létre Csillag Zsuzsanna, a Süelt (ejtsd: Szüel). Az első kollekció kötött és pamut kombinációkból születő modellekből állt, ami már akkor nagy sikert aratott a kereskedők körében.

​Azóta, folytatva a hagyományokat, továbbra is a kötött van a középpontban, de a modern irányvonalakat követve korántsem hagyományos fazonok a Süel kollekcióinak főszereplői.

Missziónk, hogy a termékeinken keresztül megváltoztassuk a  kötöttről kialakult ódivatú és unalmas képet, ami még mindig sokaknak a fejében él.

Portfóliónkban minden megtalálható, amit csak a fonalak és a fantázia tárháza megenged, így a téli gyapjú poncsóktól kezdve, a tavaszi pamut csodákon át a nyári fürdőruha hálókig bármit megtalálsz a Süelnél, ha a kötött világban gondolkozol!

SÜEL Fellegvár FASHION STREET

1052 Budapest, Deák Ferenc u. 17.

SÜEL Szivárványbolt ÁRKÁD II.

1106 Budapest, Örs vezér tere 25/a.

SÜEL Ékszerdoboz MAMMUT I.

1024 Budapest, Lövőház u. 2.-6. P/020

SÜEL Nagykereskedés TREND2

(shop 1081-es) 2040 Budaörs, Gyár utca 2.

SÜEL Keszthely

8360 Keszthely, Kossuth Lajos u. 15-17.

Mikor ajánljuk?

Alapvetően mindenkinek a tél jut eszébe a kötött ruhákról, hiszen a meleg pulcsikat csak a fagyos reggeleken érdemes magunkra venni.
Ha láttad már bármelyik nyári kollekciónkat vagy belelapoztál néhány albumunkba a Süel facebook oldalán, akkor te biztosan nem gondolod így…
A legizgalmasabb modelljeink tavasszal és nyáron készülnek. A fürdőruhák, nyári csipkék valóban megmutatják, hogy milyen lehetőségek vannak a kötött ruhákban.

TERMÉKEINK

Kinek ajánljuk?

Mivel anyukámmal együtt tervezzük a kötött kollekciókat, így alapvetően két stílusirányt fogsz megtalálni üzleteinkben.
Egy fiatalosabb, kicsit extrémebb ruhákkal is tarkított, alakhangsúlyos kötött világot és egy laza, vagány, bővebb fazonokkal kombinált vonalat, ahol egészen 52-es méretig tudunk mutatni olyan kötött felsőket, ruhákat amikben nem fogod óriásinak érezni magad! Sőt meglepett elégedettséggel távozol az új szerzeményedben!

ÜZLETEINK

Süel-ben!

Facebook oldalunkon személyesen válaszolok minden kérésre, kérdésre és az általatok beküldött fotókat (Süelben) mind-mind megosztjuk az oldalunkon.

A Süel hírein kívül itt az aktuális trendekről, divatról is olvashatsz és persze játékokkal is tarkítjuk a hónapokat.

Kövess minket!