Rólunk

“Az igazi misszióm, hogy a márkával valami jót is teszünk, hogy a mi ruháinkban mindenki egy kicsit még nőiesebbnek érzi magát, élvezi a bókokat és megtelik élettel”

Csillag Zsuzsi

KOLLEKCIÓK

Süel tények:

  • 1992-ben született
  • Budapesten tervezzük és gyártjuk
  • Tervező: Csillag Zsuzsi
  • A Süel egy fantázianév
  • Kötött szakértő
  • Több, mint 165 Süel szín
  • Fenntartható divat
  • Egy tervező, aki a kezdetek óta törődik a nőkkel

A kötött ruháiról híres Süel márka 1992 óta színesíti a modern nő ruhatárát, a korántsem megszokott, nőies ám merész és egyben bohém ruháival. A családi vállalkozásból kötött pradicsommá fejlődő céget Csillag Zsuzsanna alapította.

Egyedi Süel színek, fonalak, minták, rojtok, fonatok egy helyen, és a kötöttben rejlő lehetőségek kreatív bemutatása jellemzi a magyar márka kollekcióit.

​Azóta, folytatva a hagyományokat, továbbra is a kötött van a középpontban, de a modern irányvonalakat követve extrémebb kötött fazonok a Süel kollekcióinak főszereplői.

 “Missziónk, hogy a termékeinken keresztül megváltoztassuk a  kötöttről kialakult ódivatú és unalmas képet, ami még mindig sokaknak a fejében él.

Kollekcióinkban minden megtalálható, amit csak a fonalak és a fantázia tárháza megenged, így a téli gyapjú poncsóktól kezdve, a tavaszi pamut csodákon át a nyári fürdőruha hálókig bármit megtalálsz a Süelnél, ha a kötött világban gondolkozol!

Rengeteg tippet adok, hogy kötött kedvenceidet, hogyan vedd fel a hétköznapokban és havonta új kapszula kollekcióval várlak titeket az üzleteinkeben.”  Csillag Zsuzsi

SÜEL Fellegvár FASHION STREET

1052 Budapest, Deák Ferenc u. 17.

SÜEL Ékszerdoboz MAMMUT I.

1024 Budapest, Lövőház u. 2.-6. P/020

SÜEL Nagykereskedés TREND2

(shop 1081-es) 2040 Budaörs, Gyár utca 2.

SÜEL Keszthely

8360 Keszthely, Kossuth Lajos u. 15-17.

Mikor ajánljuk?

Alapvetően mindenkinek a tél jut eszébe a kötött ruhákról, hiszen a meleg pulcsikat csak a fagyos reggeleken érdemes magunkra venni.
Ha láttad már bármelyik nyári kollekciónkat vagy belelapoztál néhány albumunkba a Süel facebook oldalán, akkor te biztosan nem gondolod így…
A legizgalmasabb modelljeink tavasszal és nyáron készülnek. A fürdőruhák, nyári csipkék valóban megmutatják, hogy milyen lehetőségek vannak a kötött ruhákban.

TERMÉKEINK

Kinek ajánljuk?

Mivel anyukámmal együtt tervezzük a kötött kollekciókat, így alapvetően két stílusirányt fogsz megtalálni üzleteinkben.
Egy fiatalosabb, kicsit extrémebb ruhákkal is tarkított, alakhangsúlyos kötött világot és egy laza, vagány, bővebb fazonokkal kombinált vonalat, ahol egészen 52-es méretig tudunk mutatni olyan kötött felsőket, ruhákat amikben nem fogod óriásinak érezni magad! Sőt meglepett elégedettséggel távozol az új szerzeményedben!

ÜZLETEINK

Süel-ben!

Facebook oldalunkon személyesen válaszolok minden kérésre, kérdésre és az általatok beküldött fotókat (Süelben) mind-mind megosztjuk az oldalunkon.

A Süel hírein kívül itt az aktuális trendekről, divatról is olvashatsz és persze játékokkal is tarkítjuk a hónapokat.

Kövess minket!